Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 25 de març de 2019   |   23:51
 
Enquesta  
Consideres lícit que el PP concedís targetes gratuïtes de Son Angelats als cossos de seguretat?


No
 
La pianista i antiga professora de l'Escola Municipal de Música.
13/03/2018 | 16:14
Suzanne Bradbury, pregonera
G.M.

La pianista Suzanne Bradbury serà l’encarregada de pronunciar el pregó de la Fira de 2018, segons ha acordat avui la Junta de Govern de l’Ajuntament de Sóller, agafant així el testimoni de l’esportista Tòfol Castanyer que l’any passat va convidar tots els presents a córrer en un discurs on la música també hi va ser present.

Bradbury fa uns mesos que es va jubilar com a professora de l’Escola Municipal de Música de Sóller, on hi havia estat docent durant quinze anys, i és una pianista de reconeixement internacional. Nascuda a Califòrnia, filla dels artistes Dorothy i Robert Bradbury, ja de ben petita va fixar la seva residència a Deià. Fa alguns anys es va mudar a Sóller.

Ja de nina va excel.lir com a pianista i va tenir l’oportunitat d’estudiar amb alguns dels grans mestres de la seva època, tant d’Espanya com d’altres països com els Estats Units, Anglaterra, Alemanya o Àustria.

La seva carrera musical ha inclòs tant concerts en viu per tot Europa i els Estats Units, com enregistraments de discos, com també el vessant docent. Precisament per aquesta faceta és coneguda a Sóller, on hi ha tengut una activitat molt important al llarg de les darreres dècades.

L’Escola Municipal de Música li va brindar l’any passat diversos actes de comiat en els que no només es va destacar la seva vàlua com a intèrpret i professora, sinó sobretot la seva disposició a l’hora de realitzar concerts i acompanyaments de solistes.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a