Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 25 de març de 2019   |   23:43
 
Enquesta  
Consideres lícit que el PP concedís targetes gratuïtes de Son Angelats als cossos de seguretat?


No
 
La reunió celebrada ahir a la seu del Consell de Mallorca.
13/03/2018 | 10:36
Pannells per indicar les places d’aparcament lliures a Sa Calobra
SaVeu

El Consell de Mallorca monitorejarà les 400 places d’estacionament que hi ha a Sa Calobra. La mesura es durà a terme en el marc de les actuacions que s’adoptaran des de la institució insular per minvar la densitat del trànsit a les carreteres de la Serra.

Ahir, la consellera de Territori i Infrastructures, Mercedes Garrido, es va reunir amb el director general de Transports del Govern, Jaume Mateu, i amb els batles d’Escorca, Valldemossa i Pollença, les tres localitats que cada any es veuen afectades per la massificació turística a les carreteres.

Durant la trobada es varen presentar les solucions que s’han acordat per a cada via, ja que, segons la consellera Garrido, “les actuacions no seran les mateixes per a les tres carreteres”.

A la carretera de Sa Calobra s’hi col.locaran uns pannells electrònics que informaran del nombre de places disponibles abans que els vehicles comencin a descendir per la sinuosa carretera. La intervenció es durà a terme en el marc del projecte Smart Island Mallorca, que en breu licitarà Red.es.

Durant la trobada d’ahir, Garrido va explicar que les xifres de la Intensitat Mitjana Diària (IMD) que es varen calcular durant l’any passat demostren “una gran afluència de trànsit a les carreteres de la Serra de Tramuntana”. En aquest sentit, a més de la monitorització de les places d’aparcament de Sa Calobra, es preveu implantar un servei de bus que connectarà el Port de Pollença amb l’Hotel de Formentor i el far que culmina aquesta península, mentre que al Port de Valldemossa encara s’està a l’espera de conèixer la intensitat del trànsit.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a