Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 12 de noviembre de 2018   |   20:39
 
Enquesta  
Ha de retallar el Consell el pressupost del Pla d’Obres i Serveis de 2019 en un 30% per beneficiar la zona del Llevant de Mallorca?


No
 
Les goteres afecten la pista poliesportiva
14/02/2018 | 16:45
Tornen les goteres al pavelló
saveu.cat

Les abundants precipitacions que es venen registrant aquest hivern han fet reaparèixer un problema que semblava extingit: les goteres al poliesportiu de Son Angelats.

El batle Jaume Servera ha reconegut que en un lateral de la pista poliesportiva s'han produït filtracions d'aigua procedents de la coberta, el que obligarà l'Ajuntament a fer reparacions per tal de subsanar-les.

Les goteres es produeixen en un punt on no hi ha doble teulada. Com es recordarà, les múltiples goteres que tenia el pavelló varen dur l'Ajuntament a construir una sobrecoberta damunt la teulada del pavelló, com la manera d'acabar amb les nombroses filtracions que es produïen de forma habitual. Però les que s'han detectat ara es produeixen en una zona de la teulada on no hi ha sobrecoberta.

El batle ha atribuït les filtracions al procés de dilatació i contracció dels materials metàl.lics que conformen la teulada.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a