Diari digital de la comarca de Sˇller
Dimecres, 20 de febrer de 2019   |   11:58
 
Enquesta  
EstÓ abandonada la primera lÝnia del Port de Sˇller?


No
 
S'ha celebrat una primera reuniˇ a l'Ajuntament.
13/02/2018 | 18:01
Museu Balear i JardÝ BotÓnic es fusionaran
saveu.cat

El Consell de Mallorca ha iniciat avui els tràmits per fusionar en una única entitat el Jardí Botànic de Sóller i el Museu de Ciències Naturals, dues entitats que comparteixen alguns espais a la finca de Can Prohom.

Aquesta unificació permetrà, segons ha explicat el president de la institució insular Miquel Ensenyat, “millorar la gestió, optimitzar recursos i garantir la viabilitat d’ambdós projectes”. D’acord amb Ensenyat “la fórmula triada donará un nou impuls a dos emblemes de la Serra de Tramuntana”. El president ha defensat que a partir d’ara “es crearan sinergies i s’incrementarà la vessant investigadora així com la de divulgació”.

Totes les parts implicades han mantingut avui dematí una trobada a l’Ajuntament de Sóller per avançar en la fusió administrativa. A la reunió també hi ha assistit la consellera insular de Medi Ambient, Sandra Espeja, el batle de Sóller, Jaume Servera, el president Miquel Ensenyat i representants del Museu Balear i del Jardí Botànic.Anterior Tanca SegŘent Compartiu-ho a