|
Nombrosos fornalutxencs s'aproparen dissabte passat fins a Sa Rutlana per participar a l'edició d'enguany de les matances populars. Els voluntaris treballaren des de primera hora del dematí en la preparació i el trossejat de la carn de l'animal. Durant la jornada s'elaboraren els embotits que es podran degustar durant el fogueró de Sant Antoni que s'encendrà demà a la nit, revetlla de la festivitat.
La principal novetat de l'edició d'enguany va ser el canvi d'ubicació. La jornada ja no es va poder organitzar a l'exterior de Can Xoroi, degut a les obres de remodelació que s'hi estan duent a terme des de fa vàries setmanes.
L'edició d'enguany de les matances populars ha estat la quinzena que s'ha organitzat de manera consecutiva. Els fornalutxencs ja fa tres lustres que participen en una activitat que permet recordar les tasques bàsiques d'aquesta tradició.
Anterior | Tanca | Següent | Compartiu-ho a |