Ramiro, autor de dos gols en el partit del Port disputat ahir.
15/01/2018 | 09:12
Tres punts en una jornada positiva
SaVeu

Jornada positiva per als dos equips sollerics de la Regional Preferent. El C.F. Sóller es va imposar ahir capvespre per 1-4 en la seva visita a Llubí, mentre que el Port de Sóller superava La Unión per un marcador de 3-2.

L'equip de Xavi Rado va superar els locals gràcies a la capacitat golejadora que, una vegada més, va demostrar el seu equip. Miquel Ramon, Jaume Tovar en dues ocasions i Jandro foren els autors dels gols que pujaren al marcador.

En aquesta jornada el C.F. Sóller s'aprofita de la derrota del Murense a Andratx, i incrementa l'avantatge respecte el segon classificat fins els setze punts.

El Port de Sóller, per la seva banda, va superar a un combatiu La Unión en un partit lluitat que no es va resoldre fins a la segona part.

Els homes de Xus Brugos s'avançaren fins a dues vegades en el marcador amb gols de Ramiro i Julio. Però els palmesans cada vegada aconseguien empatar. En el minut 70 Ramiro anotava el seu segon gol del capvespre i deixava el definitiu 3-2 en el marcador.

Amb aquest resultat l'equip portuari recupera una de les places que permeten disputar la fase d'ascens a la Tercera Divisió.