Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 23 de gener de 2019   |   07:05
 
Enquesta  
T’agrada el nou paviment que ha col.locat el Ferrocarril de Sóller a la zona del Born?


No
 
L'indicador es mantendrà de forma indefinida
09/01/2018 | 15:32
La limitació serà indefinida
saveu.cat

La limitació d'accés al casc urbà des del carrer d'Isabel II serà definitiva. Així ho ha assegurat el batle que ha explicat, no obstant, que l'indicador serà modificat per tal de permetre l'accés dels vehicles de serveis.

Poc després d'efectuar-se la gratuïtat del túnel de Sóller, l'Ajuntament va instal.lar a la rotonda de Can Repic l'indicador que prohibeix l'entrada al centre de Sóller per Isabel II a tots aquells conductors que no són naturals de Sóller. El cartell és l'habitual que es col.locava els dissabtes amb motiu del mercadet, però a partir d'ara la seva vigència tendrà un caire indefinit.

El batle Jaume Servera ha justificat la mesura per evitar que el centre de Sóller es pugui col.lapsar de vehicles. L'indicador ha suscitat les queixes dels conductors que no són residents del municipi i dels transportistes. Els segons podran accedir-hi tan aviat com es canviï l'indicador que permetrà l'accés dels vehicles de serveis.

Fins i tot l'Ajuntament de Fornalutx, a través del seu batle Antoni Aguiló, ha protestat per la mesura que ha aplicat Sóller, ja que els conductors que es desplacen al municipi veïnat es veuen obligats a donar més volteres per arribar a la seva destinació.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a