Diari digital de la comarca de Sˇller
Dimecres, 17 d'octubre de 2018   |   12:24
 
Enquesta  
Creus que la nova ordenanša de terrasses ha de ser restrictiva?

Molt
Bastant
Poc
Gens
 
La subvenciˇ afecta a uns 7.000 residents
09/01/2018 | 15:28
El PP reclama que es pagui la subvenciˇ
saveu.cat

El PP al Consell de Mallorca, per mitjà del seu portaveu, Mauricio Rovira, proposarà a l'equip de govern insular que insti al Govern de les Illes Balears "al pagament urgent de les subvencions del Túnel de Sóller als residents de Sóller i Fornalutx i posi fi als més de 8 mesos de retard en el pagament d'aquestes subvencions, el que representa que hi hagi residents als que l'Executiu autonòmic deu fins a 400 euros per aquest concepte".

En aquest sentit, cal recordar que prop de 7.000 conductors de la Vall de Sóller estan acollits a aquesta subvenció. El perllongat retard en el pagament ha provocat que els que feien ús del Túnel de Sóller fins al moment del rescat de la concessió, efectiva a partir del passat 28 de desembre, "han hagut de posar de la seva butxaca l'ordre de 50 euros al mes per fer front al pagament dels peatges".

Segons l'opinió de Mauricio Rovira, "no es pot permetre que els ciutadans hagin hagut d'afrontar durant mesos amb els seus propis recursos el pagament d'un peatge subvencionat quan, d'altra banda, el Consell de Mallorca ha pogut pagar 17 milions pel rescat d'una infraestructura que en 5 anys no costaria un sol euro, el que ha fet que el Govern vegi reduït la seva despesa".

Aquest fet ha estat criticat pel portaveu popular, qui retreu al Pacte "que a l'hora d'afrontar els pagaments als residents de Sóller i Fornalutx no hagi posat la mateixa obstinació, interès i celeritat que els ha caracteritzat a l'hora de rescatar la concessió del Túnel per poder fer-se la foto més cara de la història".Anterior Tanca SegŘent Compartiu-ho a