Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 23 de gener de 2019   |   06:57
 
Enquesta  
T’agrada el nou paviment que ha col.locat el Ferrocarril de Sóller a la zona del Born?


No
 
L'acte de presentació celebrat avui dematí a l'Ajuntament de Fornalutx.
09/01/2018 | 11:42
Fornalutx al cupó de l'ONCE
J.V.

Una fotografia de Fornalutx il.lustrarà el cupó del sorteig de l'ONCE que es celebrarà el proper diumenge. Avui dematí la sala de plenaris de l'Ajuntament de Fornalutx ha acollit l'acte de presentació.

El batle de Fornalutx, Antoni Aguiló, el delegat territorial de l'ONCE, Josep Vilaseca, i la presidenta del consell territorial de l'organització, Mari Carmen Soler, han estat els encarregats de presentar l'edició.

Aguiló ha agraït públicament als representants de l'ONCE que s'hagi elegit el poble de Fornalutx per aparèixer als cupons que des de dilluns ja estan a la venda.

Vilaseca, per la seva banda, ha dit que mitjançant aquesta acció "volem fer un homenatge a Fornalutx per ser l'únic Pueblo Bonito de España que hi ha a les Balears".

I és que la pertinença de Fornalutx a aquesta associació de pobles embellits és el motiu de l'aparició al cupó de diumenge. L'ONCE està il.lustrant des del mes de novembre de 2015 els cupons dominicals amb imatges de pobles que formen part d'aquesta entitat.

De cara al sorteig del proper diumenge 14 de gener, l'ONCE posarà a la venda cinc milions i mig de cupons amb la imatge de Fornalutx.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a