Els jugadors del C.F. Sóller celebrant un dels tres gols anotats per Vicenç.
08/01/2018 | 09:19
El C.F. Sóller comença l'any amb bon peu
J.V.

El C.F. Sóller no vol sorpreses en l'estrenat nou any 2018. Ahir es va imposar per 3-2 a un combatiu Andratx i va recordar als seus rivals que continuarà presentant batalla des del capdavant de la taula.

Els sollerics anaren sempre per davant en el marcador. Vicenç ja va avançar l'equip en el primer minut de joc. Poc després arribà el 2-0 novament de Vicenç que ja semblava decantar el partit cap el costat dels de la vall. Però un gol de l'Andratx abans del descans els tornava ficar dins el partit.

A la segona part el Sóller va aturar la reacció visitant amb un altre gol de Vicenç que feia pujar el 3-1 al marcador. Els andritxols intentaren crear perill davant la porteria de Borja, però la pilota no superava la darrera línia de pressió sollerica. A cinc minuts del final arribà el 3-2 que ficava la por al cos dels sollerics. A més, l'Andratx va disposar d'una clara falta des de la frontal de l'àrea en el temps de descompte que va enviar per damunt la porteria.

Els prolegòmens del partit varen comptar amb el lliurament d'una camiseta del C.F. Sóller a Tòfol Castanyer i a Pau Jaume, coincidint amb el repte solidari que l'atleta solleric va protagonitzar el passat mes de desembre.

Port de Sóller

El Port de Sóller, per la seva banda, no va iniciar amb bon peu el nou any. L'equip es va veure clarament superat pel Sineu que el va golejar amb un resultat de 4-0. En el primer temps el partit ja va quedar sentenciat amb els tres gols que va encaixar Bisquerra.

Amb aquesta derrota l'equip portuari perd la setena posició i cau fora de les places que permeten disputar la fase d'ascens. A més, veu com el Sineu li retalla la diferència existent i es situa a només dos punts.

El proper cap de setmana el C.F. Sóller visitarà el terreny de joc del Llubí, mentre que el Port de Sóller jugarà el primer partit de l'any a casa davant La Unión.