Una imatge del partit d'ahir entre el Port i el Llosetense B.
20/11/2017 | 09:26
Tercera victòria consecutiva pel Port
J.V.

El Port de Sóller es va imposar ahir per 3-2 al Llosetense B, assolint la tercera victòria consecutiva en un partit en el que es va haver de patir més del previst.

L'equip de Xus Brugos va dominar l'enfrontament. Marcos va marcar l'1-0 a la primera part. I a la segona, Riki anotava altres dos gols que col.locaven un clar 3-0 al marcador.

Però quan el partit ja semblava sentenciat, els de Lloseta aprofitaren dos minuts d'inspiració per anotar dos gols i situar el 3-2 al marcador.

El Port de Sóller es va haver de defensar de valent per mantenir la mínima avantatge en el marcador i assegurar-se els tres punts.

Després d'aquesta jornada, l'equip continua a la vuitena posició amb 25 punts. Dissabte l'equip visitarà l'Independiente, un altre rival de la zona baixa.