Una imatge del partit disputat ahir pel C.F. Sóller al Camp den Maiol.
18/09/2017 | 09:47
El Sóller recupera el primer lloc
J.V.

El C.F. Sóller ha tornat al lideratge de la Regional Preferent. La gran victòria per 5-1 aconseguida ahir davant el Llosetense B ha permès que els homes de Xavi Rado recuperin la primera posició de la classificació.

L'equip va golejar ahir a un recent ascendit en una gran segona part. A la primera Aitor havia aconseguit l'1-0. Però el Llosetense B va empatar de penal als primers minuts de la represa. Després d'uns minuts de domini visitant el Sóller va recuperar el control i va anotar quatre gols més. Jaume Tovar va fer el 2-1 i Vicenç Bover va aconseguir un hat-trick amb els seus tres gols.

Xilvar 1 - Port de Sóller 0

El Port de Sóller, per la seva banda, va caure per la mínima en la visita que va retre a Selva. L'equip local va aprofitar l'únic gol que va pujar al marcador per quedar-se amb els tres punts i deixar els homes de Xus Brugos sense la possibilitat de puntuar.

El proper dissabte el C.F. Sóller visitarà el terreny de joc de l'Independiente. En canvi, el Port de Sóller jugarà a casa davant el Gènova, un dels equips revelació en aquest inici de campionat.