Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 24 de maig de 2018   |   15:41
 
Enquesta  
Quina nota poses a la Fira i el Firó de 2018?

0 - 2‘5
0‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
Les autoritats presentant la fira, ahir
13/09/2017 | 14:54
El Port acull la Fira de la Mar
saveu.cat

El Port de Sóller acollirà el proper cap de setmana la segona edició de la Fira de la Mar Serra de Tramuntana que organitza el Consell de Mallorca, el consorci Serra de Tramuntana i l'Ajuntament de Sóller.

Els assistents a la fira podran gaudir d'una fira artesanal, tallers infantils, tallers aquàtics, actuacions musicals, contacontes, una visita guiada per conèixer la història del Port amb visita a la base naval inclosa i un passeig amb barca per descobrir els elements paisatgístics més singulars des de la mar, entre altres activitats.

Un dels plats forts de la cita serà la Fira Gastronòmica que es durà a terme el diumenge a partir de les 12:30 hores. Enguany, augmenta el nombre de restaurants participants de 8 a 14 i es podrà degustar plats i tapes inspirats en la cuina marinera de Mallorca. La fira es complementarà amb la Trobada d'Havaneres que se celebra el mateix cap de setmana.

"Enguany volem consolidar aquesta fira en el calendari de fires de Mallorca després de la participació satisfactòria que va tenir l'any passat", va afirmar ahir Mercedes Garrido, consellera insular de Territori, durant la presentació de la mostra. A més, la consellera va explicar que "pretenem acostar als ciutadans els aspectes que van fer la Serra Patrimoni de la Humanitat, com la simbiosi entre la Tramuntana i el mar ".

D'altra banda, Garrido va lamentar que "els mallorquins no puguin accedir amb el túnel gratuït i hauran de pagar el peatge ja que no ens han permès complir amb l'acord que va prendre el Consell de rescatar el túnel de Sóller". No obstant això, "esperem que l'any que ve sí que hi pugui haver un accés gratuït de tots els mallorquins cap a Sóller".

El regidor de l'ajuntament de Sóller, Jaume Mateu, va agrair al Consell "per haver escollit el Port de Sóller perquè és un exemple clar que la unió que representa el mar amb la Serra".Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a