Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 24 de maig de 2018   |   15:40
 
Enquesta  
Quina nota poses a la Fira i el Firó de 2018?

0 - 2‘5
0‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
El Fossaret reobri per als alumnes
12/09/2017 | 15:01
Ses Marjades es muda al Fossaret
saveu.cat

Inspecció Educativa del Govern ha decidit avui que els alumnes i mestres de la clausurada escola de Ses Marjades es mudaran al Fossaret, el centre escolar que va tancar les seves portes l'any 2011 per mudar-se a unes noves instal.lacions.

La decisió s'ha adoptat avui dematí d'acord amb les propostes que l'administració educativa tenia sobre la taula. Les opcions eren tres: instal.lar-se en unes aules del Puig, a l'antic Fossaret o a dependències de Ses Escolàpies. Els tècnics han optat finalment pel centre instal.lat al carrer de Joan Marquès Arbona, que sis anys després de la seva clausura acollirà la trentena d'alumnes de Ses Marjades.

Els alumnes de Ses Marjades ocuparan dues aules de l'antic Fossaret, un centre que va tancar les seves portes després d'anys de reivindicacions dels pares que promogueren la construcció d'un nou centre escolar que actualment s'ubica al carrer de les Ànimes.

Els pares d'alumnes havien refusat avui dematí traslladar els seus fills al Puig, com en un principi havien decidit les autoritats educatives.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a