Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 24 de maig de 2018   |   15:40
 
Enquesta  
Quina nota poses a la Fira i el Firó de 2018?

0 - 2‘5
0‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
Alumnes, pares i docents, avui dematí al pati de Ses Marjades.
12/09/2017 | 11:25
No volen anar a Es Puig
G.M.

Els alumnes del col.legi públic Ses Marjades, que havien estat convocats per la Conselleria d'Educació a iniciar el curs escolar 2017/2018 a les instal.lacions d'Es Puig a causa del mal estat de les seves aules, han acudit avui dematí a Ses Marjades i, custodiats pels seus pares, han romàs el dematí al pati del centre clausurat fent el més semblant possible a una jornada lectiva.

Els pares dels alumnes han explicat que tenen la intenció de no acatar les ordres dictades des del Govern Balear i pensen dur cada dia els seus fills a Ses Marjades, fins i tot més enllà del proper dilluns, data en la qual ha d'iniciar-se el curs per aquest centre escolar, traslladat a Es Puig.

Els pares dels alumnes consideren que els edificis es troben en condicions suficientment correctes per dur-hi els seus fills i alhora denuncien que l'administració no ha realitzat el manteniment necessari al llarg dels darrers anys. Denuncien que l'avís de canvi d'ubicació de l'escola arribàs ahir dilluns i ho consideren tot com una "maniobra política" per tancar Ses Marjades i estalviar-se diners.

Els docents han rebut ordres de dedicar els dies d'aquesta setmana a realitzar els treballs necessaris per al trasllat a Es Puig, sense conèixer encara de quin espai disposaran allà. En els edificis només hi entraven els mestres, però els alumnes no estaven autoritzats a entrar-hi, després de conèixer els informes elaborats tant per l'Ajuntament com per l'IBISEC que aconsella a mantenir-los clausurats.

Ses Marjades té una matrícula de 29 alumnes.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a