Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 24 de maig de 2018   |   15:39
 
Enquesta  
Quina nota poses a la Fira i el Firó de 2018?

0 - 2‘5
0‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
Una tanca de protecció d'un edifici de Ses Marjades
11/09/2017 | 16:34
Educació tanca Ses Marjades
saveu.cat

Els alumnes que cursen els seus estudis a Ses Marjades arrancaran el curs a les instal.lacions del Puig, en tant que la Conselleria d'Educació ha decidit avui clausurar temporalment el centre escolar degut a les deficiències estructurals que presenten dos dels seus edificis.

El col.legi es mantendrà tancat fins que no s'hagi reformat. Els alumnes de Ses Marjades havien d'iniciar l'activitat a partir de demà però no ho faran fins al proper dilluns, dia en el que ja s'instal.laran a les aules que aquests dies seran habilitades als nous usos docents del Puig.

Els grups escolars de Ses Marjades mantendran la seva autonomia dins les instal.lacions del Puig, ja que Educació ha decidit mantenir el projecte holístic de centre unitari. Educació ha convocat als pares d'alumnes a una reunió per demà dimarts, a partir de les 18 hores, a Ses Escolàpies per informar-los dels canvis que sofrirà el centre a partir del curs que, per al resta d'alumnes de Sóller, arranca precisament a partir de demà.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a