Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 24 de maig de 2018   |   15:38
 
Enquesta  
Quina nota poses a la Fira i el Firó de 2018?

0 - 2‘5
0‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
L'incendi es va produir el mes d'octubre de l'any passat.
08/09/2017 | 08:58
Demanen 12 anys per l'autor d'un incendi
J.M.

Un home natural de Sóller s’enfronta a una pena de 12 anys de presó per incendiar l’edifici en el qual hi vivia després de calar foc intencionadament a diversos estris de la seva parella. Les flames varen causar quantiosos danys a la finca de pisos, el cost de reparar-los va superar els 19.000 euros, tot i que no hi va haver ferits. El judici se celebrarà a partir d’avui a l’Audiència Provincial de Palma.

Els fets varen passar el passat 13 d’octubre de 2016, cap a les cinc del capvespre en un pis situat al carrer de la Romaguera. El processat, de 55 anys d’edat, va decidir cremar diversos objectes de la seva companya sentimental. Va apilar els estris, els va ruixar amb alcohol i els va incendiar. El foc es va estendre ràpidament tant per la seva pròpia vivenda com per la de la veïna de dalt. Segons la Fiscalia, l’incendi va ser extingit gràcies a la ràpida intervenció dels bombers, però va posar en risc la vida de diverses persones.

Per aquest motiu el fiscal que duu el cas sol.licita al jutge la imposició d’una pena de presó de 12 anys, una ordre d’allunyament i de comunicació amb la víctima de 15 anys de durada i una indemnització de 29.300 euros en concepte de desperfectes i danys morals ocasionats.

El fiscal detalla que els danys a la veïnada del pis superior varen apujar a 4.800 euros, mentre que un altre resident de la mateixa finca va sofrir desperfectes a conseqüència del foc per valor de 2.100 euros. De la mateixa manera apunta que el voraç incendi hagués pogut provocar més danys i fins i tot hagués pogut posar en risc vides humanes.
Instants després de calor foc a la vivenda, l’individu es va entregar a la Policia Local, que posteriorment el va entregar a la Guàrdia Civil que va procedir a la seva detenció. El jutjat va ordenar el seu ingrés a la presó sense fiança, lloc d’on sortirà avui per assistir al judici que se li practicarà a l’Audiència Provincial.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a