Dimecres, 24 d'abril de 2024   |   12:34

Una imatge de la sortida de la cursa disputada ahir dematí.
14/08/2017 | 09:57
La festa de l'atletisme solleric
SaVeu

José Luis Garcia és el nou guanyador de la Cursa Popular Ciutat de Sóller. Amb una marca de 27:46 l'atleta de l'Amistat-FisioPlanet es va imposar ahir diumenge en una multitudinària prova que obri el programa d'actes de les festes de Sant Bartomeu.

García va dominar la prova amb absoluta autoritat i es va presentar a la línia d'arribada amb una diferència de més de mig minut sobre el segon classifcat. Carlos Alejandro Coll, amb 28:17, va ocupar la segona plaça del podi. El tercer fou el solleric Joan Navarro amb un temps de 28:31.

En categoria femenina la prova va ser dominada per Mavi García, qui amb un registre de 30:19 va superar clarament a la resta de rivals. El seu bon temps també li va permetre ser la desena classificada de la general absoluta. El podi femení va estar completat per Leonor Font (33:21) a la segona posició i per Ana María Córdoba (36:33) al tercer lloc.
Pel que fa a la classificació d'atletes locals, a més de la tercera posició de Joan Navarro, Joan Torrens es va situar a la novena plaça de la general, Llorenç Seguí a la dinovena i Rafel Torrens a la 28.

Durant la matinal esportiva d'ahir diumenge també es va disputar la Minicursa, amb un recorregut d'un quilòmetre pels carrers més cèntrics. Yuzun Ley (Infantil masculí), Abril Astorga (Infantil femení), Miquel Sampol (Aleví masculí), Alba Soriano (Aleví femení), Joan Barceló (Benjamí masculí) i Charlotte Binsinger (Benjamí femení) foren els guanyadors.