El guanyador de la cursa durant la pujada al Barranc.
07/08/2017 | 10:24
Toni Gran, vencedor al Barranc
J.V.

Biniaraix va ser dissabte a la nit l'escenari de la sortida de la XVI Cronoescalada al Barranc de Biniaraix. Un total de 153 atletes completaren els 4'8 quilòmetres de la dura pujada que separen la plaça del llogaret de la pista forestal que condueix a les cases de l'Ofre.

Toni Gran, amb un temps de 29:11, es va convertir en el nou guanyador d'una cursa que per segon any consecutiu s'ha disputat en horari nocturn. L'atleta pobler va compartir el podi amb Biel Company (29:38) i amb David Martínez (29:49), segon i tercer classificat, respectivament.

En categoria femenina, Neus Antich va dominar la prova. Ho va fer completant la pujada en un temps de 36:57. La segona plaça va ser per a Maria José Medina (37:21), mentre que Asmaa Zammou va completar el podi amb un registre de 40:31.

Pel que fa a la representació sollerica, Manu Rullan va ser el millor classificat, obtenint la cinquena posició de la general. Ho va fer amb un temps de 30:33.