Pons durant la seva participació al Mundial de natació.
31/07/2017 | 10:05
Pons queda a 68 centèsimes de la final
J.V.

Joan Lluís Pons es va quedar ahir a 68 centèsimes de poder disputar la final dels 400 metres estils del Campionat del Món de Natació.

El solleric es llançava a la piscina a primera hora del dematí per participar a la seva prova preferida. Pons tenia dipositades moltes esperances en els 400 estils i tenia intenció de classificar-se per a la final.

Però el temps de 4:16.27 amb el que va completar la prova el deixaren a la desena posició i fora de les vuit places que es jugarien les medalles. Joan Lluís Pons va quedar a 68 centèsimes de Richard Nagy, el nedador que va ocupar la darrera plaça classificatòria per a la gran final.

Amb la disputa dels 400 metres estils el nedador solleric posà el punt i final a la seva participació al Campionat del Món de Natació que durant les darreres dues setmanes s'ha disputat a la ciutat hongaresa de Budapest.

A més d'haver disputat aquesta prova, dimarts passat Pons va nedar els 200 metres papallona. Amb una marca de 1:59.41 va quedar situat a la posició 26 de la classificació final.