Divendres, 26 d'abril de 2024   |   10:44

Oliver durant el sector d'atletisme de la triatló disputada ahir.
31/07/2017 | 10:01
Carlos Oliver guanya la Triatló
J.V.

Carlos Oliver es va convertir ahir dematí en el nou guanyador de la Triatló de Muntanya Ciutat de Sóller. Amb només catorze segons de diferència sobre el segon classificat el triatleta del Ferrer Hotels va escriure el seu nom en el quadre d'honor d'una prova que l'actual organització ha anunciat que no tornarà organitzar.

Oliver es va presentar a la línia d'arribada amb un temps de 1:27:26. Ell fou el primer en sortir de l'aigua després dels mil metres de natació inicials amb els que va començar la triatló. En el sector de ciclisme, en el que els participants havien de recórrer 20 quilòmetres en quatre voltes al circuit del Far i la urbanització de Muleta, Oliver va veure com Albert Gelabert (el segon classificat) li retallava dos minuts. I ja en el sector de l'atletisme (cinc quilòmetres), el guanyador va aconseguir mantenir l'avantatge, tot i que Gelabert seguia retallant-li terreny fins quedar-se a pocs segons de la victòria. Ivan Muñoz, amb 1:28:54, va ser el tercer classificat.

En la categoria femenina, Carolina Sitges va ser la guanyadora amb 1:41:54, seguida de Carolina Marquet (2:22:12) i de Consuelo Medina (2:27:33).

Víctor Casasnovas va signar una gran setena posició a la classificació general, convertint-se en el millor solleric en creuar la línia d'arribada. Ho va fer amb un registre de 1:33:53, que també li va permetre ser el quart classificat en la seva categoria d'edat. Darrera ell, Sebastià Casasnovas a la posició 20 (1:39:45) i David Magraner a la posició 23 (1:40:18) foren els següents triatletes locals en creuar la línia d'arribada.

Pel que fa als equips de relleus, Toni Tijeras, Salvador i Toni Roldan s'imposaren clarament a la resta de participants. Amb un temps de 1:24:32 superaren en gairebé sis minuts l'equip format per Riduan Rossi, Alejandro Sánchez i Ricardo García, que foren el segon classificat. La tercera plaça d'aquesta classificació va ser per a Paco Martínez, Julian Ginard i Vicente Álvarez.

Durant l'acte de lliurament de premis hi va haver un instant per a l'emotivitat amb un petit homenatge que es va retre als quatre responsables de la triatló que la setmana anterior havien anunciat que ho deixen.