Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 22 d'abril de 2018   |   18:24
 
Enquesta  
S’han de crear aparcaments a l’entorn de la carretera de Desviació?


No
 
El pintor Joan Bennàssar, a l'interior del Defensora.
17/07/2017 | 16:34
Curiositat per Bennàssar i per l'edifici
G.M.

D'ençà que dijous horabaixa quedàs inaugurada l'exposició de pintura de Joan Bennàssar al teatre Defensora Sollerense, centenars de persones han passat pel vell teatre a contemplar-la i, de passada, veure en quin estat es troba l'immoble del Club Ciclista Defensora Sollerense cedit a l'Ajuntament fa prop de tres dècades.

Feia més de 25 anys que el Defensora va tancar per problemes estructurals i perill d'enfonsament de la teulada. Fa dues dècades se li va realitzar una primera intervenció per assegurar la teulada i, des d'aleshores, no s'hi havia escomès cap altra obra.

Ara l'Ajuntament encapçalat pel batle Jaume Servera ha volgut donar visibilitat a un teatre que l'equip de govern vol restaurar i ho ha fet realitzant una intensa netejada i obrint-lo a una exposició pictòrica.

La majoria dels visitants aprova la combinació de l'obra de Joan Bennàssar amb l'estat decadent del més que centenari Defensora i hi acudeix en gran mesura per veure un espai que romania tancat des de fa molt temps.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a