Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 18 de juny de 2018   |   00:06
 
Enquesta  
Servirà d’alguna cosa prohibir cremes als horts a primera hora del dematí?


No
 
L'excursió s'ha fet avui dematí
13/07/2017 | 18:14
D'excursió a Sóller amb tren
saveu.cat

Un grup de 25 persones del Centre Municipal de Serveis Socials Llevant Nord, de l'aéra de Benestar Social i Drets Socials de l'Ajuntament de Palma, ha pujat a bord del Tren de Sóller aquest matí per gaudir d'un dia en família.
Un total de 22 joves, d'entre 8 i 17 anys, acompanyats de tres educadores socials, han partit de l'estació del Tren de Sóller de Palma a les 10:10 hores amb destinació a Sóller. Posteriorment, s'han pujat al tramvia que uneix Sóller amb el port de Sóller.

"Es tracta de passar un dia de convivència i companyonia, que gràcies al Tren de Sóller, un any més, ens convida a gaudir d'aquesta experiència", destaca Coloma Bujosa, una de les educadores.

Cal destacar que el Centre Municipal de Serveis Socials Llevant Nord treballa amb famílies amb dificultats socials i l'objectiu d'aquesta sortida el Tren de Sóller "és el de realitzar una activitat diferent en la qual els joves puguin relacionar-se amb més gent, al mateix temps que coneixen una altra zona de l'illa ", afegeix Coloma.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a