Divendres, 26 d'abril de 2024   |   10:08

Alejandro Forcades en el moment de creuar la línia d'arribada.
08/05/2017 | 12:00
Forcades guanya la cursa de muntanya
SaVeu

Alejandro Forcades es va imposar ahir a la divuitena edició de la Cursa de Muntanya Vall de Sóller que es va disputar amb sortida i arribada a la Plaça de la Constitució.

L'atleta del Tirany - SM2 Tecnología va invertir un temps de 1:50:46 en completar el recorregut de 21 quilòmetres per les muntanyes que envolten la vall. Biel Gomila amb 1:52:14 i Hamal Villar amb 1:56:32 varen ser el segon i tercer classificat, respectivament.

En categoria femenina la cursa va ser guanyada per Bel Calero (2:17:21), mentre que Angie Rigo (2:26:14) i Joana Maria Cañellas (2:29:05) l'acompanyaren en el podi.

La cursa, organitzada pel Club de Muntanya i Escalada Sóller (CMES), va transcórrer pels paratges del Barranc de Biniaraix, el puig de l'Ofre i el Portell de Sa Costa, i va comptar amb una participació de 358 atletes.