|
Un equip d'investigadors del grup de recerca en Enginyeria Agrolimentària de la Universitat de les Illes Balears (UIB) durà a terme un estudi de les característiques de la taronja de Sóller per a la millora comercial del producte.
Concretament, l'equip de la UIB s'encarregarà de valorar la funcionalitat d'aquesta varietat de taronja com a font d'antioxidants i vitamines per a l'obtenció de confitura.
L’estudi serà possible gràcies a la signatura, avui dematí, d'un contracte d'investigació i assessorament científic entre la Universitat de les Illes Balears, la Cooperativa Agrícola de Sant Bartomeu, Fet a Sóller, SL, i Agroilla, SAT.
A l’acte celebrat al Campus de la Carretera de Valldemossa hi han assistit el Rector de la UIB, el doctor Llorenç Huguet; el representant de la Cooperativa Agrícola de Sant Bartomeu, Miquel Gual; el representant de Fet a Sóller, Franz Kraus; el representant d'Agroilla, Jaume Julià; el vicerector d'Innovació i Transferència, Jordi Llabrés; el director de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears, Luis Vegas; i les doctores Carme Rosselló i Valeria Eim, professores del Departament de Química i investigadores del grup de recerca en Enginyeria Agrolimentària.
Anterior | Tanca | Següent | Compartiu-ho a |