Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 22 d'abril de 2018   |   18:26
 
Enquesta  
S’han de crear aparcaments a l’entorn de la carretera de Desviació?


No
 
Un dels actes celebrats durant l'edició de l'any passat.
18/03/2017 | 10:33
Un grup de joves podria organitzar les festes de Sant Pere
SaVeu

Un grup de joves podria assumir l’organització d’una part de les activitats que s’engloben en les festes de Sant Pere del Port.

Així ho han explicat fonts les associacions del nucli turístic implicades en l’organització de les festes, que podrien així traspassar el testimoni a aquest grup que s’encarregaria d’organitzar almenys una part dels actes.

El principal entrebanc és que aquest grup està integrat per menors d’edat, per la qual cosa les entitats no descarten donar-los suport per tal d’organitzar aquests actes.

L’aparició d’aquest grup coincideix amb la crisi que separa l’Ajuntament i les associacions del Port (la cultural, la de majors i la de veïnats), fins al punt que les festes de Sant Pere de 2017 ara mateix són una incògnita perquè les entitats que les organitzen mantenen discrepàncies amb l’Ajuntament.

Per la seva banda, l’equip de govern municipal intentarà refredar la tensió. Així, l’Ajuntament té previst convocar una reunió en la que hi convidaran els representants de les tres associacions i a la que hi prendran part diversos regidors del pacte. Aquesta cita té com a objectiu posar damunt la taula les discrepàncies sorgides entre els organitzadors de les festes i les Cases de la Vila i “intentar posar-hi solució”, ha explicat Laura Celià (Més), responsable de l’àrea de Participació Ciutadana. La trobada es podria celebrar al llarg de la propera setmana.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a